發新話題

[分享] 我有了新寵+玩具.....-^0^-....(紅包派發完畢)~~

引用:
原帖由 plok10 於 2011-4-20 20:17 發表

5好飲啦..
飲少左好多嚕~~

♥2012年論壇贊助計劃♥希望大家一起幫論壇吧~

引用:
原帖由 kenny606060 於 2011-4-20 20:19 發表

我都是,之前老爸知道我出夜街飲酒差點殺左我...
我老豆老媽都唔理我既...
我有咩事佢地都唔會理....

引用:
原帖由 plok10 於 2011-4-20 20:22 發表
嗯....不要說這些了~
去玩人好了XD
我在玩....

引用:
原帖由 破罐一個 於 2011-4-20 22:02 發表
這個很美~~((笑
但之前的不美~~(?)

對了罐應該怎樣叫你呢?
我是小啤...你好呀..罐罐...

引用:
原帖由 saraichan 於 2011-4-20 22:03 發表
路過

小光和雯雯自己送死 (( 步我後塵

Bear Bear 人家是你的誰 ~ ? XD

我不是你的玩具 不是你的寵物 (( 比畫
妳是哥的...我不能跟他搶呀....

引用:
原帖由 紫螢 於 2011-4-20 22:13 發表
我發現我沒拿紅包>___
紫...((狂奔...抱住..

引用:
原帖由 破罐一個 於 2011-4-20 22:25 發表
小啤好哦~~很高興認識你~~((抱抱
我也很高興認識你...
我突然有個衝動想叫你罐頭....

引用:
原帖由 saraichan 於 2011-4-20 22:20 發表

Bear Bear 別理會他 ~

Bear 你想我做你的誰 ~ (( 星星眼
妳做小受吧...

引用:
原帖由 小毛球 於 2011-4-20 22:36 發表

No la

夜玥有好推介嗎
不要寵物...那你想夜玥推介什麼...

引用:
原帖由 破罐一個 於 2011-4-20 22:38 發表
罐可不是罐頭哦~~
難道是汽水罐..
突然好想飲....

發新話題