發新話題

[原創小說] 101%自創-[天台上的我們] {完}

很慘慘也...T^T
* B% \2 Q+ r) e: V, y6 A* `屎呀要支持落去>^<
: f9 a( h0 L# ?0 jds-hk.net最新耽美.BL/GL小說.動漫綜合討論區& D8 C$ ]8 _- c: H% \4 K8 R3 m0 k  u2 ?
PS""
2 W- i# V3 K% N6 ]bl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,下載,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源屎呀係詩雅XD

屎呀..最新耽美.BL/GL小說.動漫綜合討論區6 h$ t" T+ w( O3 ~, Z( E2 h2 u
詩雅新名名-________-"!?

哇卡卡...俾人改花名了

學校D人係咁叫的XDds-hk.net' B3 j# _8 p: ~$ A+ O4 u
又幾似麻.,,,*bl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源( d, p) x! f$ e# U8 Z" p  T
呵呵=]

OH...=﹏=ds-hk.net4 r. R/ h/ Y* r- p- {) w
詩雅有新名..好開心!!

=0="""不是吧...是值得開心的事嗎= ="""
% u9 L/ z' a$ _0 w1 Cds-hk.net最近me冇post故事..感覺蠻怪的...

對啊=0=
$ y6 j* M, ^0 }" |7 Nbl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,下載,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源少了故事睇>3<

嵐嵐快D POZ故事上黎啦=v=
+ l- w8 c) D! p3 l最新耽美.BL/GL小說.動漫綜合討論區我地等得好心急哇!!

me重未作巧喇= ="""但係me自己都心郩郩想postbl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源( X4 f% Z8 `, G2 U3 J
但我怕我post左..我又作唔切...咁會好大壓的呢..." K6 e. `9 H5 m+ n- K- l  [
最近都太忙了..24小時實在不夠..
+ h' Y/ J4 ?- @4 ?) P☆夜玥論壇ק每日8:30起身..返學返到4:00..之後又去第二到上堂..上到11:00...☆夜玥論壇ק' K& ~5 f; h( Q) e0 b( H" o
之後先搭車返屋企..沖埋涼都12:00..上黎post下野都搞到2:00幾3:00先訓= ="
2 ^# L# \6 V" w; B- j# ]: W2 a5 N跟本再冇時間了...之前3日都冇得係屋企食飯= ="ds-hk.net0 ^! d' {9 i/ f* f
日日都冇咩正式食野..始終..冇時間吧= =

引用:
原帖由 風之紫嵐 於 1/18/07 10:59 PM 發表ds-hk.net0 D4 V4 x% o' z) u. X
me重未作巧喇= ="""但係me自己都心郩郩想post最新耽美.BL/GL小說.動漫綜合討論區* s/ ~: k0 x% H7 q
但我怕我post左..我又作唔切...咁會好大壓的呢...最新耽美.BL/GL小說.動漫綜合討論區4 v+ C5 f: g1 J8 I
最近都太忙了..24小時實在不夠..
4 ?2 d; d4 o7 P( _% h' D; Zbl,gl.comic,music,同人誌,耽美,論壇,小說,會員,免費,註冊,討論區,星座,文字,貼圖,心理測驗,笑話,潮流,詩詞,BL,下載,電玩,原創,散文,文章,版主,壇主,資源每日8:30起身..返學返到4:00..之後又去第二到上堂..上到11:0 ...
最新耽美.BL/GL小說.動漫綜合討論區, t  Z. e* I( P
-v-咁等你有時間再POZ上黎啦!!☆夜玥論壇ק  I' }. ?9 {" l; X' T
我地會繼續等的>3<

發新話題