28 123
發新話題

[公告] ~發貼王頒發~

係時候比我呢個總板出聲喇啵........
第一抵唔抵得同呃POST係兩件事泥...
就算佢係唔抵得......珊的確係有做錯過....
預左永遠比人釘死......講真..我都唔知之前發生過咩事...
仲有..幾時走左個yu2同∼*冰之音◆◇出泥嫁......
本泥呢個貼係開心既....依家變到令呀珊唔開心....
佢發左三千幾個POST...但係你講既只有幾個POST....
畢竟...呀珊都有付出...有努力過丫..
最後..有份幫手鬧人既會員..唔該好好咁反省下..
你地到底係度做緊咩?

妹b``講得岩呀!!!
本來我入黎係想恭喜珊b``
點知愈睇愈唔妥....
--------------------------------------
冰之音,壇主頒得發帖王俾珊,
一定有佢GEE*原因...
如果你有問題或者不滿,
可以冷靜提出或者PM壇主,
只要你係有原因,有理由,
我地一定會接受!
但係你咁唔冷靜只會令人認為你無理取鬧!
而且你地咁嘈會影響論壇秩序!
--------------------------------------
珊,呢件事入面,
你都有錯....
你都冇冷靜咁處理,
冰之音係新加入GEE*會員,
佢可以唔知規矩,
但係你係呢度咁耐,
你應該好清楚,
更何況你仲係版主...
好喇!呢件事都應該停喇!
唔好嘈喇!
大家做返好朋友,
以後唔好再鬧交喇!
論壇係俾大家開心,
而唔係鬥氣...!! 知冇?? ^^
這裡是所有青春的回憶墳墓。

好愛、好愛那個曾經這麼用力愛過你的我,
我們當一輩子的好朋友吧。

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2006-7-27 10:30 發表

咁我話比佢聽
你想知的話
我告訴你吧......
你的確有不少貼是踩線的
但對於其他會員同類型的貼
我都沒有定義為呃post
所以不存在不公平的情況發生
從頭細數命運由甚麼鑄成 心境每秒在註釋生命
密雲曾蒙閉給沾濕的眼睛 認定雨天找不到星
沒有光末路憑目光照明 火花擦碎後更加豐盛
天國近才會記得不死本領 誰曾忘掉這種悟性
今天火鳥在洪爐外飛舞在懸崖上看雲裡有星

引用:
原帖由 ∼*冰之音◆◇ 於 2006-7-27 10:20 發表
開口中:自己估答案
post d post 兩張內容好似(回覆)
還有好多
post兩post一樣ge post
俾人話
del佢
當冇人知
依一排冇?
這個月內有呵#@%@%
每版有不同的情況
該區版主有權定位哪些情況下連續回覆為呃post
引用:
原帖由 ∼*冰之音◆◇ 於 2006-7-27 10:27 發表

我講你估答案ar!!!
你話"142"
自己估自己d post!!!
俾人見到
啊呀
del  del
既然已經解釋及刪除了該貼
我見不到這件事對賽果還有任何影響

引用:
原帖由 ∼*冰之音◆◇ 於 2006-7-27 10:39 發表
之前ge內容係"yu2"post ge
知無!#@%$$#%
ceci~敏
你應該講yu2好串先ok
俾我玩死
萭萭
紅色的字眼
請您解釋一下對象是誰?

而且資料顯示
您與yu2的IP相同
一般情況下
這不觸犯壇規
但請您注意
參與論壇選舉時
同一IP只可以投票一次
否則當造票論

冰之音..."
講真果句...
我地同牙珊可能熟DD*
有少少偏幫左佢....^^"
其實你可以PO*返DD*你覺得佢厄PO*GEE-帖..
比我地去扣返分MAA`
咁對其他會員刀會公平DD*
你講返佢唔岩GEE*野出黎...
原意係好...[[因為你刀係想公平DD*]]
不過可能係語氣有少少問題...-3333-"
((其實我唔係好睇得明..XDD))
要改啦..>VVVV<"

-----------------------------------------------------------------*

EE*件事除左牙珊同冰之音...
ceci~敏刀有錯...-3333-"
語氣....
真係幾有問題...."
講DD*野...偏激左一DD-
我諗大家應該平心靜氣咁討論...
免得傷左和氣麻....^^

今次真係人人有份...永不落空嚕...(-33-"扮傻婆先....)

哇..牙珊巧利害呀~
3千幾張貼子~~

28 123
發新話題