47 12345
發新話題

情人節有咩做`?

情人節有咩做`?

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:TW 您是第5383個瀏覽者
大家情人節有咩做呀`?
我同班FDs一齊睇[[德州電鋸大屠殺]]... =﹏=+
超可憐,,情人節俾人捉去睇D*咁GEE野...
本來諗住今年唔駛過[[單身情人節]]...
點知都逃唔過班FDs*GEE魔掌.....
唉!
這裡是所有青春的回憶墳墓。

好愛、好愛那個曾經這麼用力愛過你的我,
我們當一輩子的好朋友吧。

呵=]
我會在家上網

一個人在家玩電腦....玩nds

返工又放工

情人節= =我都要返學 爆無奈

遲d補番比女朋友=.=~

我15號先補返出街=]

- -...本人沒膽看恐怖片...咳咳
你真強~

引用:
原帖由 *牙珊.. 於 2007-2-13 03:53 PM 發表
呵=]
我會在家上網
珊b`冇約人出街街...?
引用:
原帖由 無名 於 2007-2-13 04:31 PM 發表
一個人在家玩電腦....玩nds
大哥`你都幾....[[頹]]喎`!
引用:
原帖由 zeushiuka 於 2007-2-13 04:34 PM 發表
返工又放工
慘慘.....放工戈陣玩得開心D*喇`!
引用:
原帖由 文b豬 於 2007-2-13 05:12 PM 發表
情人節= =我都要返學 爆無奈

遲d補番比女朋友=.=~
算la...有心咪得囉`!佢明GEE*!
引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2007-2-13 05:29 PM 發表
我15號先補返出街=]
姐bb`同邊個出街先`? 唔通係姐夫`!?
引用:
原帖由 不大不小的檬 於 2007-2-13 07:11 PM 發表
- -...本人沒膽看恐怖片...咳咳
你真強~
我唔想嫁`! 係俾人半推半就咁....
這裡是所有青春的回憶墳墓。

好愛、好愛那個曾經這麼用力愛過你的我,
我們當一輩子的好朋友吧。

引用:
原帖由 TW 於 2007-2-13 11:22 PM 發表

姐bb`同邊個出街先`? 唔通係姐夫`!?
唔話比你聽啊>////<
秘密也X]`

我在家裡度過"

上下網..
my blog :
http://mayumi10.blog118.fc2.com/
歡迎參觀及留言哦!

47 12345
發新話題