發新話題

情人節有咩做`?

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2007-2-14 09:40 AM 發表

唔話比你聽啊>////<
秘密也X]`
咁大家都知咩事.....XD"
姐bb`幾時介紹姐夫俾我地識丫?! @﹏@"
這裡是所有青春的回憶墳墓。

好愛、好愛那個曾經這麼用力愛過你的我,
我們當一輩子的好朋友吧。

引用:
原帖由 ceci~敏 於 2007-2-14 09:47 AM 發表
我在家裡度過"

上下網..
點解唔約人出街...?!
難得情人節嘛...
這裡是所有青春的回憶墳墓。

好愛、好愛那個曾經這麼用力愛過你的我,
我們當一輩子的好朋友吧。

引用:
原帖由 TW 於 2007-2-14 11:29 AM 發表

點解唔約人出街...?!
難得情人節嘛...
本來都想約d fd出街ga""'

不過個個都唔去]]"

話考完試要休息下..
my blog :
http://mayumi10.blog118.fc2.com/
歡迎參觀及留言哦!

要溫書........溫chem........@.@||
期待目標自投羅網中.............XD(就是暗戀!)
從頭細數命運由甚麼鑄成 心境每秒在註釋生命
密雲曾蒙閉給沾濕的眼睛 認定雨天找不到星
沒有光末路憑目光照明 火花擦碎後更加豐盛
天國近才會記得不死本領 誰曾忘掉這種悟性
今天火鳥在洪爐外飛舞在懸崖上看雲裡有星

引用:
原帖由 暗影魂 於 2007-2-14 06:54 PM 發表
要溫書........溫chem........@.@||
期待目標自投羅網中.............XD(就是暗戀!)
哥子點可以咁啊=]
男仔要主動D麻XD

除 左 上 網 仲 有 咩 好 做 ` = - = "

街 又 無 得 去 ` - 3 3 3 3 3 3 3 - "

引用:
原帖由 ╭牙蚊* 於 2007-2-14 07:13 PM 發表

哥子點可以咁啊=]
男仔要主動D麻XD
認同.................
暗暗好似一條十月介菜 @______@

引用:
原帖由 淇` 於 2007-2-14 07:23 PM 發表

認同.................
暗暗好似一條十月介菜 @______@
哈 哈 .. X D "

十 月 介 菜 .. 講 得 好 ` > W < xxXD"

引用:
原帖由 雪凝 於 2007-2-14 08:29 PM 發表

十 月 介 菜 .. 講 得 好 ` > W < xxXD"
知唔知"暗暗"暗戀誰呢??"

ki..好奇問下..

my blog :
http://mayumi10.blog118.fc2.com/
歡迎參觀及留言哦!

引用:
原帖由 雪凝 於 2007-2-14 07:29 PM 發表

十月介菜點解呀@@?

發新話題