發新話題

無名你太重視要新人

要比一d新仔一點機會!

引用:
原帖由 死神 於 2007-3-5 10:43 AM 發表
唔係唔減
你地可以話左佢先減
比dd機會人><
有人講過啦..=-="

但咁多個,,邊記得邊個`=-="

最好加個[[小黑屋]](插件)`

可以記錄會員被警告幾多次`

唉~~比次機會佢啦~~係人都好錯啦

引用:
原帖由 雪凝 於 2007-3-5 10:50 AM 發表
強逼會員只會令人反感..= ="

之前玩個一個壇..

錯左少少野姐..個版主就係咁扣分..

我只係個新仔咋..\_/

搞到我火大,,就以後唔玩啦!!!

我估好多人都會似我咁..= ="

需要比一段時間新 ...
呀妹即係話埋我姐=/\=~ 我亂扣分- -

你睇下d人><點回post先啦-__-

引用:
原帖由 文b豬 於 2007-3-5 01:53 PM 發表

你只係盡板主既責任..
呢個問題依家先有人提出,,
應該係要解決,,
而唔係責怪..

唔..問一個問題!!
新手..咩時候先算唔係!?

引用:
原帖由 文b豬 於 2007-3-5 01:53 PM 發表

唔好意思..哥子..>/\<"

我唔係咁既意思,,

我知哥子係盡責先咁做..
引用:
原帖由 ivll 於 2007-3-5 02:17 PM 發表

你只係盡板主既責任..
呢個問題依家先有人提出,,
應該係要解決,,
而唔係責怪..

唔..問一個問題!!
新手..咩時候先算唔係!?
要定個限期..

大約一個月掛..= ="

如果是要說法規..
好多會員(包括各級管理層)在回覆主題時..
都會越說越離題..
那是不是所有人都要處分.?
做事要有彈性..
不能只是盲目遵重法規..

...但法規也不只用來看嘛...

回復 #38 不大不小的檬 的帖子

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:無名
但要有彈性..

@@對~
要板主去思考那些應該減那些又不應該減~

發新話題