發新話題

[閒聊] 繼續我在新手區的聊天...

引用:
原帖由 藍兒 於 2008-6-6 07:14 PM 發表
但又從第2個角度去看
考試會增加學生的stress
叻戈d就更係冇la
但一般戈d就一大把na
我就係一個人版na

我比你還要差...
不過要看考什麼科...
不是每科都有stress∼
咁又係
最多stress ge未就係戈d主科
讀到死咁滯

好...
轉話題...不說讀書了...

新topic:大家年紀差不多,小時候喜歡看什麼動畫或卡通∼???

七龍珠

那是伴隨大家長大的耶!

還有閃電霹靂車(高智能方程式賽車)、莎拉公主、龍貓、宮崎駿的動畫、鬥球兒彈平(好經典!)、絕對無敵雷神王(很可愛)、迪士尼的動畫、。。。其實我都很愛XD
安靜,從此做個沉默者,直到我高興。

"立"筆小新
好搞笑ga
我到e+都仲有睇ga

[發帖際遇]: 口一口發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金50Ds幣.
引用:
原帖由 ponponin 於 2008-6-7 06:46 PM 發表
七龍珠

那是伴隨大家長大的耶!

還有閃電霹靂車(高智能方程式賽車)、莎拉公主、龍貓、宮崎駿的動畫、鬥球兒彈平(好經典!)、絕對無敵雷神王(很可愛)、迪士尼的動畫、。。。其實我都很愛XD
同我既喜好差唔多wo~~
雖然我地年代唔同(嘿嘿..)~~~但其實都差唔多ja~~
另外我都好中意美少女戰士(嘻嘻..xD)
仲要哈媽咪買個套戰衣比我添(最後真係買左~~有相為証)
仲有就係小丸子la~~
好睇都無野講~
e+睇反都係咁好睇嫁~d卡通
全部都真係好經典下wo(汗"")
成長是天賜的禮物便該好好活著。
不管未來好與壞,也是值得經歷的事情。
是時候訂下目標,然後去完成。

引用:
原帖由 口一口 於 2008-6-7 09:07 PM 發表
[發帖際遇]: 口一口發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金50Ds幣.

同我既喜好差唔多wo~~
雖然我地年代唔同(嘿嘿..)~~~但其實都差唔多ja~~
另外我都好中意美少女戰士(嘻嘻..xD)
仲要哈媽咪買個套戰衣比我添(最後 ...
po張美少女戰衣相上黎睇下

[發帖際遇]: 藍兒贏了街頭賽車比賽冠軍,獲獎金現金150Ds幣.

好呀...po上來看看∼
我也想看...

我呢...
我喜歡看 美少女戰士..咸蛋超人...幪面超人...

[發帖際遇]: 無情玩瑪利奧賽車包尾,被罰現金1Ds幣.
引用:
原帖由 藍兒 於 2008-6-7 09:29 PM 發表
[發帖際遇]: 藍兒贏了街頭賽車比賽冠軍,獲獎金現金150Ds幣.

好呀...po上來看看∼
我也想看...

我呢...
我喜歡看 美少女戰士..咸蛋超人...幪面超人...
嘩,,,///
你好有正義感呀

小時侯我什麼都看的...
只是不喜歡女性化的動畫
不知為何長大後...開始迷百合/GL了^_^
小時候錯過了美戰
長大後卻因為天王和海王而看了~
忠於王道.永恆不滅
                                       梨焼

引用:
原帖由 天使TO剎那 於 2008-6-7 21:46 發表
小時侯我什麼都看的...
只是不喜歡女性化的動畫
不知為何長大後...開始迷百合/GL了^_^
小時候錯過了美戰
長大後卻因為天王和海王而看了~
呵呵...天王和海王是很有代表性的....
但是如果現在要我再看...
我會覺得很悶∼

發新話題