發新話題

[閒聊] 繼續我在新手區的聊天...

[發帖際遇]: 藍兒發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金27Ds幣.
引用:
原帖由 無情 於 2008-6-7 21:32 發表
[發帖際遇]: 無情玩瑪利奧賽車包尾,被罰現金1Ds幣.

嘩,,,///
你好有正義感呀
我覺得好好睇...
尤其係8.90年代戈d∼
好真實∼

引用:
原帖由 藍兒 於 2008-6-7 09:50 PM 發表
[發帖際遇]: 藍兒發帖積極努力, 獲得本論壇獎金現金27Ds幣.

我覺得好好睇...
尤其係8.90年代戈d∼
好真實∼
我都覺
e+ d卡通片完全唔知佢想表達d咩lor
d主角得個令字
d配音仲唔惦
e+ d小朋友真係慘

[發帖際遇]: 天使TO剎那買六合彩幸運中得三等獎, 獲得獎金現金44Ds幣.

宜家既發展都係愛情居多
冒險類都比較小了~
動漫畫都開始成熟...
如果係小朋友其實響佢地眼中宜家D動漫同我地以前果D差唔多
係因為我地長大佐覺得小朋友既動漫好咩咁姐~
不過講真...
宜家D動漫好成人化,一唔係就好小孩化
想當年我超鐘意數碼暴龍
忠於王道.永恆不滅
                                       梨焼

引用:
原帖由 無情 於 2008-6-7 09:10 PM 發表

po張美少女戰衣相上黎睇下
搵日a~~搵日la~~
都唔知張野仲係咪到lu~~~
個時好似得3-5歲左右la~~
搵日搵下張野再po la~~
po 左先叫你地la~~
成長是天賜的禮物便該好好活著。
不管未來好與壞,也是值得經歷的事情。
是時候訂下目標,然後去完成。

引用:
原帖由 天使TO剎那 於 2008-6-7 10:23 PM 發表
[發帖際遇]: 天使TO剎那買六合彩幸運中得三等獎, 獲得獎金現金44Ds幣.

宜家既發展都係愛情居多
冒險類都比較小了~
動漫畫都開始成熟...
如果係小朋友其實響佢地眼中宜家D動漫同我地以前果D差唔多
係因為我地長 ...
想當年= =""
不過都係既~~~
想當年我都ok~中意既~~ok 中意咁la~~
不過e+d動漫就真係~~唉~~
唔多岩小朋友la~~(雖然俺都算小朋友既~~~xd)
不過好d又真係咁無聊+無奈~~既
一係勁血腥 ~~ 一係勁白痴(3歲都唔睇個d lo)
一係直情18+添~~
成長是天賜的禮物便該好好活著。
不管未來好與壞,也是值得經歷的事情。
是時候訂下目標,然後去完成。

引用:
原帖由 口一口 於 2008-6-7 22:36 發表

想當年= =""
不過都係既~~~
想當年我都ok~中意既~~ok 中意咁la~~
不過e+d動漫就真係~~唉~~
唔多岩小朋友la~~(雖然俺都算小朋友既~~~xd)
不過好d又真係咁無聊+無奈~~既
一係勁血腥 ~~ 一係勁白痴(3歲都唔睇個 ...
沒錯...
而家D動漫都幾血腥...不過我喜歡~!!!
而家D動漫唔岩小朋友睇~

引用:
原帖由 口一口 於 2008-6-7 10:32 PM 發表

搵日a~~搵日la~~
都唔知張野仲係咪到lu~~~
個時好似得3-5歲左右la~~
搵日搵下張野再po la~~
po 左先叫你地la~~
係未呀??
我諗大家都想睇

引用:
原帖由 藍兒 於 2008-6-7 11:55 PM 發表

沒錯...
而家D動漫都幾血腥...不過我喜歡~!!!
而家D動漫唔岩小朋友睇~
e+d小朋友諗d野都好成熟na
一d都唔似係小朋友

佢仲串過我地LOR~
講D野AR~勁難聽LOR~

我喜歡看金田一....
第一本的年紀比我大...

發新話題