發新話題

[自貼] 再見了各位=)暴熊最後的更新-20/8 

引用:
原帖由 lukyanlaam 於 2009-6-14 12:08 發表
我都明白( 小姐夠鍾食藥)

我小孩滿月了誒~
太快了-w-一切黎得太突然了

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2009-6-14 12:09 發表

太快了-w-一切黎得太突然了
我小孩會走會跑了啦...真感概
Facebook: Elmo WEN YI LAN
MSN: [email protected]

回應 lukyanlaam 第 62 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:`-格仔餅
@口@
熊熊你個仔(女)..
系同邊個生架`/口\?!
你系餅餅架`>3333<`

引用:
原帖由 `-格仔餅 於 2009-6-14 16:05 發表
@口@
熊熊你個仔(女)..
系同邊個生架`/口\?!
你系餅餅架`>3333
我個仔啊~係我無性生直嫁~
佢要結婚啦~^^
餅餅做新娘好冇?^^

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2009-6-13 21:55 發表

誰這樣說?

明明是美女

誰說就揍誰阿!!
哥還真博愛.....見到美女就馬上變雄鷹

引用:
原帖由 kate1720 於 2009-6-13 23:18 發表
嘩~好可愛呀!
想要美女姐姐當妃子了吧??

引用:
原帖由 puisan 於 2009-6-14 17:38 發表

哥還真博愛.....見到美女就馬上變雄鷹
哈哈~ 還雄鷹呢^^

回應 lukyanlaam 第 64 篇文章

本文來自:☆夜玥論壇קhttp://ds-hk.net★ 轉帖請註明出處! 發貼者:`-格仔餅

我要熊熊`>口<`
吾要熊熊個仔哇`>333<`

引用:
原帖由 夕夕小鷹 於 2009-6-14 11:10 發表

咯咯咯咯

招夫這是我們最近的風氣
哥也想當美女姐姐的夫嗎?(鷹是夜玥情埸鬼見仇...)

引用:
原帖由 lukyanlaam 於 2009-6-14 17:43 發表

哈哈~ 還雄鷹呢^^
你是美女ma....雄鷹見了不再飛

發新話題